• Khasiat Minyak Ikan Untuk Ibu Hamil

    Omega-3 amat diperlukan oleh badan bagi mengekalkan pengeluaran sejenis hormon iaitu prostaglandin. Prostaglandin diperlukan bagi membantu serta mengawal fungsi fisiologi yang penting, dan ini termasuklah dengan tekanan darah, pembekuan darah, penghantaran saraf, tindak balas keradangan serta alahan, fungsi buah pinggang, dan saluran gastrousus, dan macam-macam lagi hormon yang diperlukan. Ketidakseimbangan prostaglandin boleh menyebabkan penyakit.  Kebaikan Omega-3 sewaktu Kehamilan Mengikut kajian, omega-3 sangat penting untuk perkembangan saraf dan pembesaran bayi. Omega-3 bukan sahaja untuk diamalkan sewaktu hamil, malah ianya juga boleh diamalkan oleh breasfeed mommies! Penambahan EPA dan DHA ke dalam diet pemakanan yang mengandungi Omega-3 dapat memberikan kesan positif kepada perkembangan janin anda. Kajian juga ada menunjukkan ibu hamil yang…

  • Testimoni Vivix Shaklee

    Customer kami telah membeli Vivix dari Shaklee untuk ibunya yang telah hampir sebulan menjalani pembedahan memasukkan “besi” pada tulang spinal L4 dan L5. Testimoni tentang penggunaan Shaklee ini diluahkan sendiri oleh ibunya kepada dirinya dan juga adik-beradiknya. Alhamdulillah, ibu customer telah menampakkan perubahan setelah mengamalkan Vivix selama seminggu. Latar Belakang masalah Ibu Customer: Ibu customer mengalami ketegangan otot selepas seminggu menjalani pembedahan. Ini kerana sebelum ini, tulangnya itu menghimpit saraf yang diperlukan untuk pergerakan kaki. Sarafnya itu sudah hampir tidak boleh berfungsi dengan baik. Selepas pembedahan dijalankan untuk membuka ruang di bahagian L4, L5, sistem saraf si ibu sudah mula untuk berfungsi dan ingin “membuat kerja”. Ini adalah sesuatu yang “baru”…

  • Tambah Berat Badan Dengan Shaklee – Testimoni

    Shaklee bukan sahaja menawarkan supplement untuk meningkatkan mutu kesihatan anda, malah supplement Shaklee juga boleh membantu anda untuk tambah berat badan, atau untuk mendapatkan berat badan yang lebih ideal. Customer kami telah membuktikannya! Alhamdulillah, dengan mengamalkan Meal Shakes (sebagai supplement asas menambahkan berat badan), dan juga supplement lain seperti Vitalea dan B Complex, customer kami telah menampakkan perubahan dalam bentuk badannya. Ini testimoni daripada customer kami tentang Meal Shakes… Alhamdulillah… Testimoni customer yang ingin menambahkan berat badan! Bagi mereka yang TERLALU KURUS, anda boleh cuba supplement Shaklee ini… Supplement Shaklee bukannya membantu menambahkan selera makan anda, lalu menambahkan berat badan anda (directly)… TETAPI, supplement Shaklee membantu melengkapkan nutrisi dalam badan…

  • Testimoni Meal Shakes + Set Menyusu

    Hari ini, kami ingin share lagi dengan anda testimoni dari pengguna supplement Shaklee! Alhamdulillah, kami telah membantu customers kami.. Semuanya dengan izin Allah.. Kami sekadar kongsi ilmu dan pengalaman.. Syukur, Alhamdulillah… Customer kami ini ingin mencari supplement untuk 2 situasi (atau masalah)…  Anak Kurang Selera Makan… Kata customer…… “Saya menyusukan baby umur 5 bulan sekarang ni secara exclusive.. Alhamdulillah susu memang banyak… sampai tak tau nak simpan kat mana lagi.. Cuma saya nak make sure yang susu saya sentiasa pekat dan berkhasiat untuk anak saya… Some sort like nak kan booster kind of thing… apa yang syima boleh suggest ye..? “ Kami suggest ESP + OsteMatrix… ESP membantu untuk memrikan 9…

  • Testimoni Customer – Set Berpantang

    Ingin kami berkongsi dengan anda semua tentang pendapat customers (testimoni) yang mengambil supplement Shaklee selepas bersalin.. Alhamdulillah, bukan sahaja badan mereka sihat dan bertenaga, malah mereka juga mampu menghasilkan susu yang mencukupi… Kami hanya membantu anda mendapatkan nutrisi yang mencukupi untuk badan anda.. Semuanya dengan izin Allah jua, mereka mendapat kebaikan selepas menggunakan produk Shaklee.. TESTIMONI SET BERPANTANG 1 TESTIMONI SET BERPANTANG 2 Berminat? Hubungi pengedar sah Shaklee anda sekarang! Kami juga boleh membantu… PM kami untuk keterangan lanjut, dan untuk mendapatkan supplement anda… In Shaa Allah, sekiranya anda konsisten dan disiplin, supplement Shaklee dapat membantu anda untuk lebih sihat dan bertenaga selepas bersalin, dan juga dapat menghasilkan susu yang…