Kebaikan ESP

Pasti memang ramai pun dah tahu yang ESP adalah produk yang sangat laris di pasaran. ESP sesuai untuk semua peringkat umur; kecil hingga yang sudah berumur… Hari tu saya ada berkongsi tentang apa itu ESP. Ingat lagi tak? Hehehe.. Kalau...

Testimoni Meal Shakes

Semalam ada yang bertanya kepada saya..  Anaknya kurang selera makan. Walaupun tak makan sehari pun, tapi anak dia tak kisah. Anak dia tak nampak lembik. Mungkin sebab dia masih minum susu. Tapi perasaan ibu mana yang senang bila tengok anaknya...

ESP Best!

Hari ni rasa macam nak share tentang Energizing Soy Protein (ESP). Hehe… Sebab ESP ni ada banyak kebaikan.. ramai pengguna minum ESP untuk kesihatan yang optimum.. in shaa Allah.. ESP mengandungi kandungan dan kualiti protein yang tinggi. Kacang soya yang...

CarotoMax baik untuk Mata

Assalamualaikum.. Berita baik untuk mereka yang mempunyai masalah penglihatan! Shaklee ada CarotoMax yang dapat membantu mempertingkatkan penglihatan kerana kandungan nya yang baik untuk mata. Kenapa? CarotoMax mengandungi 6 variasi karotena, yang diekstrak daripadai rangkaian sayur-sayuran dan buah-buahan yang kaya dengan...

Kehebatan Vivix

Assalamualaikum… Vivix merupakan produk supplement revolusionari anti-penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular. Vivix adalah supplement anti-penuaan yang dibangunkan oleh Shaklee setelah bertahun-tahun penyelidikan dilakukan.  Di dalam kajian makmal Shaklee, ramuan yang terdapat dalam Vivix telah menunjukkan impak yang...

Kenapa Supplement?

Assalamualaikum… Adakah anda tahu kenapa kita memerlukan supplement?  Adakah anda rasa nutrisi dalam badan anda sudah cukup? Saya ada 8 sebab kenapa anda memerlukan pengambilan supplement… Badan kita memerlukan dos yang tinggi bagi melengkapkan sesetengah nutrien kerana makanan yang diambil...

Supplement untuk Si Manja

Assalamualaikum… Hari ni saya nak berkongsi dengan anda semua supplement yang sesuai untuk si manja…  Si manja juga berhak mendapatkan nutrisi seimbang untuk pembesaran yang lebih baik.. Tambah pula sekarang ni kita dikelilingi dengan kuman, virus, dan environment yang tidak...

Berpantang bersama Shaklee

Assalamualaikum… Bulan lepas saya ada update tentang Set Hamil istimewa daripada Shaklee.  Set Hamil Shaklee memenuhi keperluan nutrisi yang diperlukan oleh ibu-ibu di luar sana.. In shaa ALLAH..  Kali ni, saya nak update tentang Set Berpantang daripada Shaklee. Ramai ibu-ibu...

Beza Kandungan Vita-Lea dgn Produk Lain

Assalamualaikum… Mesti ramai yang memang dah tahu bahawa Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin yang terbaik. Ujian klinikal membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65 %. Vita-Lea telah dipilih oleh Center for Science di US...